به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه در قزوین، حجت الاسلام حمدالله آزادی، عضو شورای حوزه علمیه قزوین امروز در مراسم گرامیداشت قائد شهید امت حضرت آیت الله شهید سیدعلی خامنه ای و در جمع مدیران و معاونین شرکت توزیع نیروی برق استان قزوین گفت: رهبر شهید انقلاب اسلامی ایران اندیشمندی ممتاز، فیلسوف، متفکر و مجاهدی خستگیناپذیر بود که بررسی ابعاد شخصیتی، علمی، مدیریتی و اخلاقی ایشان نیازمند پژوهش و برگزاری کرسیهای علمی است.
حجت الاسلام آزادی خاطرنشان کرد: امروز با شهدا و امام شهدا پیمان می بندیم که راه ایشان را ادامه داده و با رهبر انقلاب پیمان ببندیم که همواره مطیع ایشان باشیم؛ نه یک قدم جلوتر و نه یک قدم عقب تر.
مدیر مدرسه علمیه مولاوردیخان تصریح کرد: امروز ملت با شرف و وفادار ایران اسلامی با تمام قدرت در برابر زیاده خواهی های آمریکا ایستاده و تا آخرین قطره خون پای آرمان های امام و انقلاب و شهدا ایستاده و خواهند ایستاد.
حجت الاسلام آزادی عنوان کرد: ترس از مرگ و شهادت، هرگز در وجود ما راه ندارد؛ چرا که ما شهادت را بر ذلت ترجیح میدهیم و «کل یوم عاشورا و کل ارض کربلا» برای ما یک حقیقت زنده است.
عضو شورای حوزه علمیه استان قزوین عنوان کرد: ملت ایران طی روزهای گذشته با پرچم سهرنگ جمهوری اسلامی ایران در صحنه حضور داشتند، امروزهم با پرچمهای سرخ خونخواهی، پیام روشنی را به دشمنان مخابره کردند؛ اینکه کشور برآمده از خون شهدا هیچگاه از خون رهبر شهید خود نخواهد گذشت و تا مجازات عاملان این جنایت، بر عهد و مطالبه خود استوار خواهند ماند.
وی به تشییع رهبر شهید انقلاب اسلامی و حضور میلیونی مردم در آن اشاره و بیان کرد: مردم ایران و عراق اتفاق بزرگی را رقم زدند و پیام رهبر انقلاب اسلامی گواه این امر بود.
استاد حوزه علمیه قزوین عنوان کرد: شیعیان و پیروان امام شهید تاریخ سازی کردند و امروز می توان اثر این حرکت عظیم را در ترس رئیس جمهور آمریکا در روزهای اخیر مشاهده کرد.
در بخش دیگری از این مراسم، یکی از ذاکرین عصمت و طهارت با مرثیهسرایی و نوحهخوانی، فضای مراسم را معطر به یاد و نام شهدا کرد و حاضران با قرائت دعا و ذکر مصیبت، یاد و خاطره رهبر شهید انقلاب اسلامی را گرامی داشتند.

انتهای پیام /










نظر شما